Stage: E-Commerce Manager

Wat ga je bij ons doen?

De Captain Armband Group is de laatste jaren enorm gegroeid en hier hebben we een volgende stap gezet. Inmiddels draaien er 6 internationale webshops waar er wekelijks meer dan 1500 aanvoerdersbanden worden geproduceerd voor klanten van klein tot groot. Bij ons ben je verantwoordelijk voor jouw eigen gebied/website en zorg met met onze mensen ervoor dit uit te bouwen tot een succes. Je krijgt enorm veel vrijheid en kan (bijna) al je ideeën loslaten binnen ons bedrijf.

Over welke vaardigheden beschik je?

Wij zoeken iemand die het maximale uit zichzelf wilt halen en samen met ons wilt doorbouwen naar de toekomst. Je bent communicatief sterk en weet waar je naar toe wilt en doet alles om je doel te behalen.

Wat bieden wij?

- Unieke stageplaats bij de grootste leverancier van (gepersonaliseerde) aanvoerdersbanden ter wereld.
- Mogelijkheid tot vaste aanstelling
- Uiteraard de VrijMiBo
- Mac Book van de zaak
- Begeleiding door werknemers die al jarenlang in het vak zitten

Captain Armband Group is een jong en dynamisch bedrijf dat van alle gemakken is voorzien, als er bijvoorbeeld formule 1 op TV is staat deze altijd aan. Ook als er voetbalwedstrijden zijn zal de TV altijd aanstaan, en voor de uitdagers staat in de pauze de playstation ook klaar! Voor alle soorten dranken is gezorgd, die zijn ook altijd beschikbaar. Ook hebben wij business seats bij ADO Den Haag waar wij iedere thuiswedstrijd naartoe gaan. Met als doel om potentiële klanten te werven, maar bovenal voor een gezellige middag. Waarbij je natuurlijk ook uitgenodigd wordt. Voor de juiste kandidaat is er een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Interesse?

Neem dan contact op met Giovanni Loomans, officemanager bij de Captain Armband Group.
Verstuur een email met jouw motivatie en CV naar gio@captainarmbandgroup.com