Stage: Commercieel Medewerker

Wat ga je bij ons doen?

De dag begint zoals iedere andere dag met een kopje koffie of thee waarna de dag door besproken wordt. Hierna zullen we binnengekomen opdrachten van de dag en avond ervoor uitwerken en invoeren in het CRM systeem. Daarna zullen de te verzenden opdrachten gemaakt moeten worden en verzendklaar gemaakt moeten worden. Buiten deze werkzaamheden om moet er contact gehouden worden met de klanten en sommige opdrachten gemaakt worden ter goedkeuring. Ook presentaties via power point moeten worden voorbereid voor marketing doeleinde. Acquisitie en verkoop behoren ook tot de werkzaamheden op dagelijks niveau. Ook het onderhouden en up to date houden van de website en verschillende webshops hoort erbij. Kortom een divers pakket aan werkzaamheden, waarbij geen dag hetzelfde is.

Over welke vaardigheden beschik je?

Onze kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden: Eerlijkheid, Creativiteit, heeft oog voor details, houdt van aanpakken, heeft affiniteit met sport en kleding, is communicatief vaardig, en heeft bovenal een goede instelling en motivatie.

Wat bieden wij?

- Unieke stageplaats bij de grootste leverancier van (gepersonaliseerde) aanvoerdersbanden ter wereld.
- Mogelijkheid tot vaste aanstelling
-Uiteraard de VrijMiBo
- Mac Book van de zaak
- Begeleiding door werknemers die al jarenlang in het vak zitten

Captain Armband Group is een jong en dynamisch bedrijf dat van alle gemakken is voorzien, als er bijvoorbeeld formule 1 op TV is staat deze altijd aan. Ook als er voetbalwedstrijden zijn zal de TV altijd aanstaan, en voor de uitdagers staat in de pauze de playstation ook klaar! Voor alle soorten dranken is gezorgd, die zijn ook altijd beschikbaar. Ook hebben wij business seats bij ADO Den Haag waar wij iedere thuiswedstrijd naartoe gaan. Met als doel om potentiële klanten te werven, maar bovenal voor een gezellige middag. Waarbij je natuurlijk ook uitgenodigd wordt. Voor de juiste kandidaat is er een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Interesse?

Neem dan contact op met Giovanni Loomans, officemanager bij de Captain Armband Group.
Verstuur een email met jouw motivatie en CV naar gio@captainarmbandgroup.com