De Captain Armband Group is sinds enkele jaren de grootste leverancier ter wereld op gebied van (gepersonaliseerde) aanvoerdersbanden.
Verschillende clubs, fanshops (van clubs spelend op elk niveau) en winkels bieden sinds enkele jaren ook hun fans de mogelijkheid een aanvoerdersband met hun clublogo en/of design aan te schaffen op de club, fanshop of in de winkel. Daarnaast hebben wij met onze Retail-klanten inmiddels al vele winkels kunnen voorzien van de optie om een gepersonaliseerde en/of standaard aanvoerdersband aan te bieden aan hun klanten. Ook onze standaard collectie is een schot in de roos.

De afgelopen jaren was de aanvoerdersband vaak een ondergeschoven onderwerp in de kleedkamer maar wordt door de mogelijkheden van ontwerpen steeds populairder. Zelfs de standaard aanvoerdersbanden (Bier, Respect, Racisme en vele honderden andere aanvoerdersbanden) worden steeds vaker verkocht in de (web)winkels waardoor er meer cross selling mogelijkheden ontstaan voor uw (web)winkel.

AANMELDEN VOOR ONS RESELLER PROGRAM? KLIK HIER

Hieronder geven wij u de voordelen aan om deel te nemen aan ons Reseller Program:

Heeft u een webwinkel en/of fysieke winkel? Dan sluit het Reseller Program van de Captain-Armband Group uitstekend aan richting uw klanten. Door ons unieke aanbod in aanvoerdersbanden kunt u uw klanten een geheel nieuw aanbod bieden op het gebied van aanvoerdersbanden. U kunt zelf via uw unieke Reseller Account een aanvoerdersband voor uw klant geheel personaliseren! Uiteraard zitten onze collega’s van de Captain-Armband Group tijdens kantooruren altijd voor u klaar om te helpen met offertes, ontwerpen en al uw andere vragen.


Met het aanbieden van (gepersonaliseerde) aanvoerdersbanden kunt u extra omzet genereren en een nieuw (gepersonaliseerd) artikel aanbieden aan uw klanten. 
Met ons Reseller Program heeft u 24/7 toegang tot uw eigen account. Met uw scherpe inkoopprijzen kunt u een uniek product aanbieden aan uw klanten. Gepersonaliseerde aanvoerdersbanden zijn zelf binnen enkele dagen bij u aanwezig in uw (web)winkel.

De Captain-Armband Group produceert de aanvoerdersbanden in ons eigen Productiecentrum in Bleiswijk. Hiermee is de aanvoerdersband van de Captain-Armband Group ook een 100% eigen product. In ons Productiecentrum worden de aanvoerdersbanden gesneden, geprint, gestikt en verstuurd. Hierdoor blijft het gehele orderproces bij 1 medewerker van de Captain-Armband Group en kunnen wij u 100% kwaliteit bieden. Heeft u 1 aanvoerdersband nodig of heeft u er meer dan 1000 stuks nodig? Geen probleem!


Doordat de Captain-Armband Group het gehele productieproces in eigen hand heeft gaat er bij ons geen aanvoerdersband de deur uit zonder kwaliteitscontrole. 
Onze aanvoerdersbanden worden gesublimeerd waarna met een speciale gel de aanvoerdersband wordt ingesmeerd om zo de kwaliteit van o.a. de kleuren voor langere periode te kunnen garanderen. Onze stiknaden en het klittenband wordt altijd dubbel gestikt om zo een product te versturen van topkwaliteit.

De Captain-Armband Group verstuurd wekelijks meer dan 1500 aanvoerdersbanden wereldwijd. De gemiddelde levertijd van al onze aanvoerdersbanden (buiten de grotere orders) is normaliter 2 á 3 werkdagen.  75% van onze aanvoerdersbanden worden verstuurd met DHL. Onze zendingen naar België worden verstuurd met PostNL België. In de UK wordt Royal mail gebruikt en in de US versturen wij met USPS. Spoedzending? Ook dat behoord tot de mogelijkheden bij de Captain-Armband Group!

 

Via uw Reseller Account heeft u toegang tot het Reseller Program. In dit Reseller Program vind u de scherpe inkoopprijzen die u kunt hanteren. De Captain-Armband Group geeft u geen verplichte verkoop- en/of adviesprijs mee. U bepaald uw eigen marge! Heeft u interesse in een Reseller Program account of heeft u wellicht vragen hierover? U kunt u hieronder aanmelden voor het Reseller Program. Als u nog vragen heeft kunt u altijd met ons contact opnemen via 010-3074852.